صدای میدان هر شب از ساعت 21:30 به مدت 90 دقیقه

رادیو تهران

صداي ميدان

مائده علاقه‌مند: استقامت، همدلی و اتحاد مردم مهم‌ترین تصویری است كه از میدان روایت می‌كنیم

گزارشگر رادیو تهران، با اشاره به حضور گزارشگران برنامه «صدای میدان» در تجمعات مردمی گفت: مهم‌ترین تصویری كه از دل میدان می‌توان روایت كرد، استقامت، همدلی، همراهی و اتحاد مردم و خستگی‌ناپذیری آنهاست؛ تصویری كه بارها می‌توان درباره آن صحبت كرد و به روایت آن پرداخت.

1405/05/04
|
09:30
|

به گزارش روابط عمومی رادیو تهران، مائده علاقه‌مند، گزارشگر رادیو تهران، با اشاره به حضور خود در برنامه «صدای میدان» و روایت مستقیم از تجمعات مردمی گفت: مهم‌ترین تصویری كه از دل میدان می‌توان برای مخاطبان روایت كرد، استقامت، همدلی، همراهی و اتحاد مردم و خستگی‌ناپذیری آنهاست. این تصویری بسیار جذاب است كه می‌توان بارها و بارها درباره آن صحبت كرد و از زوایای مختلف به روایت آن پرداخت.

وی افزود: در گفت‌وگو با مردم، یكی از مهم‌ترین موضوعاتی كه در این شب‌ها و در روایت‌های میدانی بارها تكرار می‌شد، موضوع انتقام بود. مردم اعلام می‌كردند كه خواستار انتقام هستند؛ چرا كه به هر حال رهبر شهید را از دست داده‌ایم و بسیاری از فرماندهان، عزیزان و بزرگان كشور نیز به شهادت رسیده‌اند و مردم بر همین اساس، خواستار انتقام هستند.

علاقه‌مند ادامه داد: این موضوع یكی از مهم‌ترین پیام‌هایی بود كه در گفت‌وگو با اقشار مختلف مردم در میدان‌های مختلف تكرار می‌شد و ما نیز تلاش می‌كردیم این مطالبه را در روایت‌های میدانی رادیو منعكس كنیم.

گزارشگر رادیو تهران با اشاره به تفاوت روایتگری از استودیو و میدان اظهار كرد: در استودیو، احساسات شخصی مجری و گوینده، واژه‌هایی كه انتخاب می‌كند یا واژه‌هایی كه نویسنده و تهیه‌كننده برای انتقال مفهوم در اختیار او قرار می‌دهند، می‌توانند در روایتگری نقش داشته باشند. همچنین موضوعاتی كه كارشناس برنامه مطرح می‌كند، به گوینده و مجری كمك می‌كند تا روایت دقیق‌تری داشته باشد.

وی افزود: اما گزارشگر زمانی كه در محل و مكان وقوع یك رویداد حضور دارد، آنچه را كه با چشم خود مشاهده می‌كند، به صورت مستقیم روایت می‌كند. كسی كه در استودیو حضور دارد، آن صحنه را مشاهده نكرده است و در واقع بر اساس مشاهدات گزارشگر، موضوع را تأیید، توضیح یا تفسیر می‌كند.

علاقه‌مند ادامه داد: این اتفاق در استودیو به همان شكلی كه در میدان رخ می‌دهد، اتفاق نمی‌افتد. به همین دلیل، حضور گزارشگران در محل رویداد، اگرچه سخت‌تر است، اما قدرت خلاقیت آنها را نیز افزایش می‌دهد و كمك می‌كند تا گزارشگر از واژه‌ها و توصیف‌هایی استفاده كند كه مستقیماً با مشاهدات و تجربه حضورش در میدان ارتباط دارد.

وی با اشاره به تنوع حضور مردم در تجمعات شبانه گفت: وقتی گزارشگر در میدان حضور دارد، می‌تواند مردمی را كه از قومیت‌های مختلف و از مناطق گوناگون در كنار یكدیگر جمع شده‌اند، به تصویر بكشد و از حضور پررنگ اقشار مختلف مردم روایت كند.

گزارشگر رادیو تهران افزود: در این میدان‌ها می‌توان حضور گروه‌های مختلف مردم را مشاهده كرد؛ از رزمندگان و مبارزان دوران هشت سال دفاع مقدس كه امروز بسیاری از آنها با عنوان جانباز شناخته می‌شوند، تا سالخوردگان، خانواده‌های شهدا و اقشار مختلفی كه هر كدام با حضور خود، بخشی از تصویر این اجتماعات را شكل می‌دهند.

علاقه‌مند در پایان گفت: ارتباط گزارشگران با استان‌های مختلف كشور نیز باعث می‌شود تنوع رویدادها و اتفاقاتی كه در سراسر ایران و در این تجمعات و میدان‌ها در حال وقوع است، بیشتر برای مخاطبان روایت شود و مردم بتوانند تصویری متنوع‌تر و كامل‌تر از حضور مردم در نقاط مختلف كشور دریافت كنند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.


دسترسی سریع
صدای میدان