عزیز كشوردوست 9 تا 18 تیر از ساعت 06:00// 15:00 به مدت 18 ساعت

رادیو تهران

عزيز كشوردوست

ملكی: آموزش و پرورش با ظرفیت كامل در خدمت مراسم بدرقه رهبر شهید است

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با رادیو تهران از تجهیز گسترده مدارس كشور برای میزبانی و پشتیبانی از زائران مراسم بدرقه رهبر شهید خبر داد.

1405/04/11
|
11:08
|

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو تهران، صادق حسین‌زاده ملكی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با برنامه «عزیز كشوردوست» با اشاره به اهمیت این رویداد اظهار كرد: این مراسم یكی از بزرگ‌ترین وقایع مردمی تاریخ است و نقش آموزش و پرورش در آن بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: در همین راستا، سازماندهی گسترده‌ای در سطح مدارس انجام شده و بیش از 5 هزار مدرسه در شهرهای میزبان به همراه بیش از 30 هزار كلاس درس برای اسكان و پذیرایی از زائران تجهیز شده‌اند.

حسین‌زاده ملكی با اشاره به اجرای پویش «باید برخاست» گفت: بخش مهمی از فعالیت‌های آموزش و پرورش در قالب این پویش تعریف شده و بر كنشگری دانش‌آموزان در ایام تشییع متمركز است.

وی ادامه داد: در این چارچوب، اجرای سرودهای جمعی در سراسر كشور برنامه‌ریزی شده كه از جمله آن می‌توان به حضور 3 هزار دانش‌آموز در حرم امام خمینی(ره) و اجرای برنامه‌های مشابه در قم و سایر استان‌ها اشاره كرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: سرودهای «باید برخاست»، «امام شهید» و «ایران خدایی» از جمله آثار دانش‌آموزی است كه در این ایام اجرا می‌شود و به عنوان بخشی از میراث فرهنگی این رویداد ثبت خواهد شد.

وی همچنین به مشاركت دانش‌آموزان، فرهنگیان و اولیا در تولید آثار فرهنگی اشاره كرد و گفت: دانش‌آموزان در تهیه پلاكارد، تولید محتوای رسانه‌ای، آثار تبلیغی و دست‌نوشته‌ها مشاركت فعال دارند و این آثار پس از جمع‌آوری مورد داوری قرار می‌گیرند.

حسین‌زاده ملكی با اشاره به فعالیت خبرگزاری دانش‌آموزی پانا اظهار كرد: پویش «نو راوی» با هدف ثبت روایت‌های دانش‌آموزان از این مراسم راه‌اندازی شده و این محتواها در بسترهای رسانه‌ای بازنشر می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین درگاه‌های مجازی آموزش و پرورش برای دریافت آثار و ابتكارات دانش‌آموزان در این رویداد فعال شده تا تولیدات فرهنگی جمع‌آوری و دسته‌بندی شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان كرد: نگاه راهبردی به نقش نوجوانان و جوانان در این رویداد مورد تأكید است و فضای مدارس در راستای اعتماد به دانش‌آموزان و میدان دادن به خلاقیت آنان شكل گرفته است.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
عزیز كشوردوست