صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

آموزگار فداكار كردستانی: نمی‌توانم دانش‌آموزان محروم را رها كنم


ثریا مطهرنیا، خانم معلمی از اهالی كردستان از معلم‌های با انگیزه‌ی كشورمان است كه دانش‌آموزان كم بضاعت و بی بضاعت را شناسایی كرده به همراه گروهی از خیرین آنان را تحت پوشش مالی و درمانی قرار می‌دهد.

1399/02/11
|
11:24
|

او مدیر و معلم دبستان شهید گنجیان بیجار است و همه‌ی اهالی این منطقه آموزگارشان را به خصلت همدلی و فداكاری می‌شناسند.
وی كه مولف 12 جلد كتاب در حوزه‌ی خانواده و آموزش و پرورش است در طول سال‌های خدمتش از هیچ تلاشی برای زندگی بهتر و آموزش بیشتر به دانش‌آموزانش فروگذار نبوده، در طول دوران تدریسش علاوه بر كارهای خیر به ادامه‌ی تحصیل پرداخته و هم اكنون در رشته‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی مدرك كارشناسی ارشد دارد.
محبت و رفتارهای خداپسندانه‌ی این آموزگار كردستانی سبب شد تا عوامل برنامه‌ی صحنه‌ی رادیو تهران كه رسالت كاری آنها شناساندن افراد مشهور و خاص به مخاطبانش است، از او دعوت كنند تا نخستین مهمان تلفنی دهم اردیبهشت باشد.
مطهرنیا، در این برنامه به مخاطبان رادیو تهران گفت: نگاه كردن به گذشته همیشه احساسی سرشار از لذت در وجودم سرازیر می‌كند. نخستین روزهای خدمتم در یكی از روستاهای بیجار مشغول شدم و آن روزها هدفم این بود كه ادامه‌ی تحصیل بدهم. همان سال در دانشگاه روزانه‌ی زنجان قبول شدم. می‌توانستم ادامه‌ی تحصیل داده و حقوقم را هم دریافت كنم. اما من فقر و محرومیت روستا را چگونه فراموش می‌كردم؟
آن سال به خاطر بچه‌های روستا قید دانشگاه را زدم و خواستم به كودكان خدمت كنم. سال بعدش هم توانستم از طریق دانشگاه پیام‌نور تحصیلاتم را ادامه دهم.
او در واكنش به سوال امامی، مجری برنامه‌ی صحنه، كه چرا در صورتی كه می‌توانست به دنبال آرزوهایش بماند در روستا ماند گفت: من از خانواده‌ی متوسطی بودم. از زمان كودكی انسانی بسیار رقیق القلب بوده و هیچ وقت نتوانستم از كنار غصه‌های دیگران به راحتی رد شوم. وقتی محرومیت را در روستا دیدم وجدانم راضی نشد كه رهایشان كنم. مطمئن هستم كه لطف خدا بود كه توانستم امروز در خدمت دانش‌آموزان بی بضاعت باشم.
مجری برنامه در میان صحبتهای این آموزگار فداكار اشاره كرد كه وی 80 دانش‌آموز را كمك مالی كرده كه بتواند موقعیت بهتری داشته باشند و برای هزینه‌ی درمان 42 دانش‌آموز هم كه نیاز به عمل جراحی داشتند قدم خیر برداشته تا بتوانند سلامت خود را بدست آوردند.
وی افزود: من در حال حاضر مادر هزار و 100 دانش‌اموز هستم كه از این تعداد بیش از 200 نفر نیاز به هزینه‌های درمان دارند. همیشه لطف خداوند شامل حالم بوده و انسان‌های نیكوكار برای یاری به دانش‌آموزان بی‌بضاعت با من همراه شدند.

دسترسی سریع
صحنه