تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

وزیر بهداشت دولت سیزدهم باید به دور از تعارض منافع باشد+فایل صوتی

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم گفت: رئیس جمهور باید فردی را به عنوان وزیر بهداشت انتخاب كند كه سابقه و تجربه كاری در حوزه ‌های مختلف وزارت بهداشت را داشته و چهره ای جوان، باانگیزه و فعال به دور از تعارض منافع در بخش خصوصی باشد.

1400/03/10
|
08:42
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سیدجلیل میرمحمدی میبدی عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در گفتگو با برنامه «تهران ما سلامت» رادیو تهران مهمترین كارهایی كه دولت سیزدهم باید در راستای بهبود خدمات سلامت مردم انجام دهد اینچنین برشمرد: همه مردم انتظار دارند موضوع بهداشت و سلامت به عنوان اصلی ترین نیاز در اولویت كارهای رئیس جمهور باشد. رئیس جمهور باید سیاست های كلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری را به عنوان كامل ترین سند بالادستی مد نظر قرار دهد. اجرایی كردن قانون برنامه توسعه ششم به ویژه مواردی كه مربوط به نظام ارجاع و پزشك خانواده به عنوان علمی ترین و اجرایی ترین راه های برون رفت از چالش سلامت و درمان است باید مدنظر رئیس جمهور دولت سیزدهم باشد. تامین منابع پایدار در حوزه سلامت از دیگر انتظارات مردم است.

وی افزود: موارد جزئی هم به وزیر بهداشت مربوط می شود. رئیس جمهور باید فردی را به عنوان وزیر بهداشت انتخاب كند كه سابقه و تجربه كاری در حوزه ‌های مختلف وزارت بهداشت را داشته و چهره ای جوان، باانگیزه و فعال به دور از تعارض منافع در بخش خصوصی باشد.

میرمحمدی با تاكید بر تقویت كلیه بیمه‌ها از نظر كیفی و كمی خاطرنشان كرد: افراد تحت پوشش بیمه‌ها به ویژه محرومین باید افزایش یابند و همینطور پوشش بیمه ای داروهای مخصوص بیماران صعب العلاج هم باید بیشتر شود و زیرساخت های الكترونیكی بیمه هم باید تكمیل شود. اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری مورد تاكید مقام معظم رهبری است. باید لایجه ای به مجلس داده شود تا اشكالات این قانون هم برطرف و تصویب شود. زیرساختهای بهداشت از نظر كیفی و كمی باید بروزرسانی گردند. بسیاری از خانه های بهداشت ساختمان‌هایی قدیمی دارند.تجهیزات و نیروی انسانی خانه های بهداشت باید بیشتر شده و ارتقا یابد. خدمات خانه های بهداشت روستایی از نظر كیفی باید بروزرسانی شده و بر اساس نیازها بومی سازی شود.

وی افزود: تعداد قابل توجهی از سرمایه گذاران به حوزه تجهیزات پزشكی و ملزومات آزمایشگاهی ورود كرده اند كه می تواند ارز آور بوده و مانع از خروج ارز از كشور شود ضمن اینكه عزت ملی را به دنبال دارد. باید از این سرمایه گذاران حمایت شود. مجلس قانونی را درمورد جمعیت و خانواده تصویب كرده و به شورای نگهبان فرستاده است. بخشی از این قانون مربوط به وزارت بهداشت است و دولت باید به جد به این موضوع بپردازد.

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم با تاكید بر اینكه كار مجلس تقنین قانون است تصریح كرد: سند ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامه ششم توسعه از قوانینی هستند كه اگر برای اجرایی شدن در دستور كار قرار گیرد؛ در بحث قانون مشكلی نداریم اگر هم در بحث تامین منابع مالی لایحه خوبی توسط دولت به مجلس داده شود حتما مورد حمایت مجلس خواهد بود.

میرمحمدی در پایان این گفتگوی رادیویی با اشاره به خدمات اعضای هیات علمی تمام وقت جغرافیایی گفت: این افراد مطب ندارند، به بخش خصوصی نمی روند و تعرفه بسیار پایینی دریافت می كنند. این افراد باید در بحث حقوق و كارانه حمایت شوند.دستیاران هم باید مورد حمایت قرار گیرند تا انگیزه ای برای دیگران باشد كه به دنبال كسب تخصص باشند.


دسترسی سریع
تهران ما سلامت