سردار رمضان شریف با اشاره به حضور فعال بسیج و سپاه در كشور گفت: بسیج یك مجموعه منحصر به فرد است و سپاه هم به عنوان یك مجموعه فعال و قدرتمند به عنوان بازوی كمكی در كنترل گرانی ها به كمك نهادهای مسئول آمده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سردار رمضان شریف به مناسبت روز بسیج ، در گفتگو با برنامه پارك شهر 5 آذرماه درباره مسئولیت های اجتماعی بسیجیان گفت: بسیج مجموعه ای منسجم و سازماندهی شده است كه می توان گفت به دلیل وسعت جغرافیایی، اقشار مختلف تشكیل دهنده آن اعم زن و مرد و تخصص های مختلف در طیف ها و سن های مختلف در تمامی سطح كشورمجموعه ای منحصر به فرد در مقابله با بحران ها و دفاع از میهن است. بسیجیان در موضوعات فرهنگی و اجتماعی حضوری تعیین كننده و تمام كننده دارند به همین دلیل یكی از محورهای اصلی عملیات روانی دشمن هم علیه بسیج صورت می گیرد كه با اخلاص و صادقانه و ارائه خدمات بدون منت به ملت ایران همیشه پای كار بوده و در خط مقدم حضور داشته است.
وی افزود: در حوزه سازندگی ومقابله با بحران ها و محرومیت زدایی نقش بسیج كاملا مشخص است. ولی بسیج در حوزه های فرهنگی و اجتماعی هم با ایجاد امید و نشاط در راستای گسترش فرهنگ بسیجی، بازخوانی تاریخ 40 ساله انقلاب اسلامی و مقابله با دشمن، برجسته كردن نقاط عطف همآوردهای با دشمن، تبیین دستاوردهای انقلاب، ترویج فرهنگ دفاع مقدس در قالب راهیان نور، نشست های دانشجویی و طلاب هم نقشی فعال دارد.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تشكیل قرارگاه 17 ربیع كه با حضور وزاری صمت و جهاد كشاورزی و برخی نمایندگان قوه قضاییه و دستور سردار سلامی در راستای ورود سپاه برای حل مشكلات اقتصادی كشورتشكیل شد؛ اظهار داشت: در فرمایشات مقام معظم رهبری به هماهنگی دستگاه های مختلف اشاره شده است. تركیب جلسه مذكور به گونه ای بود كه تمام دستگاه های نقش آفرین در گره گشایی از روند حاكم بر اقتصاد كشور حضور داشتند. وظیفه قرارگاه 17 ربیع كمك به وزارتخانه های صمت و جهاد كشاورزی و قوه قضاییه با تكیه بر چند موضوع مشخص بود. اولین موضوع كشف گره های موانع نابسامانی ها و نا هماهنگی ها توسط سپاه بود كه اطلاعات آن به نهادهای مربوطه تحویل شد و خوشبختانه استقبال خوبی هم از این عملكرد سپاه صورت گرفت.
وی با تاكید بر اینكه سپاه مسئول سامان دادن به بازار نیست بلكه به عنوان یك تسهیل كننده عمل می كند گفت: دومین موضوع این بود كه سپاه با اشراف اطلاعاتی كه دارد از احتكار كالاهای اساسی جلوگیری كند تا از گرانی ها حاكم بر جامعه جلوگیری شود. سومین موضوع مبارزه جدی تر با قاچاق كالا توسط سپاه بود كه تقریبا تمامی نهادهای دست اندركار خواستار آن بودند.
سردار شریف با اشاره به اینكه استقبال دستگاه های مربوطه از حضور سپاه بسیار خوب بوده است گفت: سپاه به عنوان بازوی كمكی به نهادهای مسئول كمك می كند و به جز قرارگاه مركزی در تمامی استان های كشور هم این عملكرد وجود دارد. اگرچه كار تمام نشده اما روند خوبی داریم و سپاه هم اعلام كرده است تا در صورت نیاز نیروهای خود را افزایش داده و كمك های ویژه تری را در این راستا داشته باشد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.