پارك شهر پنجشنبه از ساعت 6:30 به مدت 3 ساعت و نیم

سرهنگ محبت‌خانی: حریق جنگل خاییز كنترل شده است

فرمانده یگان حفاظت از محیط زیست كشور در ارتباط با وضعیت میدانی جنگل‌های خاییز توضیحاتی را به مخاطبان رادیو تهران ارائه داد.

1399/03/12
|
16:15
|

سرهنگ جمشید محبت‌خانی در گفتگو با پارك شهر كار اطفاء حریق در این منطقه را با همت و همدلی اقشار محتلف مردم، بسیجیان، علاقه‌مندان محیط زیست، محیط‌بانان و جنگل‌بانان و حضور بالگردهای ارتش و سپاه اعلام كرده و گفت: در آخرین آماری كه از مدیر كل استان كهگیلویه و بویراحمد گرفتیم وضعیت رضایت بخش بوده و حریق كنترل شده است.
وی افزود: این مسئول استانی درخواست حضور بالگردهای آب‌پاش را در منطقه و در طول روز جاری نیز دارد تا اطفای حریق در جنگل خاییز به صورت كامل انجام گیرد.

این مسئول در یگان حفاظت محیط زیست كشور خاطرنشان كرد: البته نباید از كنار این مساله گذشت كه وزش سریع باد امكان بروز بحران دوباره را هموار میكند و بر مشكلات بوجود آمده در منطقه دامن خواهد زد.

وی در واكنش به این مساله كه چرا بخش اعظمی از گونه‌های زیستی كشور تنها به دلیل نبود امكانات در سازمان‌های متولی حفاظت از آنها از بین می‌رود گفت: متاسفانه این مساله كه سازمان‌های متولی باید بالگردهای آب‌پاش داشته باشند و ندارند بسیار ناراحت كننده است. نبود بالگرد آب‌پاش یكی از مهمترین مسائلی است كه سبب از بین‌رفتن گونه‌های زیستی در زمان حریق می‌شود. حضور بالگرد آب‌پاش متعلق به سازمان‌های دیگر در منطقه نیازمند گذراندن پروسه‌ی زمانی است. تا اعلام نیاز به نهادهای دیگر صورت بگیرد و بالگرد به محل برسد مدت زمان زیادی تلف شده و قطعا خساراتی غیرقابل جبران به محیط زیست كشور وارد می‌شود.

سرهنگ محبت خانی خاظرنشان كرد: داشتن بالگرد و ساخت پایگاه‌های اطفای حریق در نقاطی از محیط زیست كه فراوانی حریق داریم ضروری است و این تذكر به مسئولان ذیربط بارها در زمان‌های گذشته داده شده اما متاسفانه از 15 میلیاردی كه به محیط زیست اختصاص داده شد یك ریال هم به این مساله تعلق نگرفت و محیط زیست عقیده دارد محوریت كار بر عهده‌ی منابع طبیعی است.

وی افزود: محیط‌بانان ما كاملا بر مناطق اشراف دارند و در صورتی كه منطقه‌ای دچار آتش‌سوزی شود بلافاصله متوجه می‌شوند اما متوجه شدن یك فرد از فاجعه‌ی حریق جنگل به تنهایی كافی نیست چون این محیط‌بان امكان اطلاع‌رسانی به مراجع دیگر را ندارد چون موبایلش آنتن نمی‌دهد و الی آخر. این رویه، رویه‌ی مناسبی برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست كشور نیست و به عقیده‌ی من سازمان محیط زیست باید با سازمان مدیریت بحران هماهنگ باشد تا بتوانیم حفاظت از منابع طبیعی را با روش صحیحی انجام دهیم.

مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
پارك شهر