تهران من شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 به مدت 120 دقیقه

مربی فوتسال ایرانی در رم: دولت و مردم ایتالیا كرونا را جدی نگرفته اند+فایل صوتی

علی عابدی، مربی تیم فوتسال اولمپیوس در گفتگو با برنامه تهران من یازدهم فروردین، علت اصلی بالا بودن جان باختگان ویروس كرونا در كشور ایتالیا را جدی نگرفتن این بیماری از سوی دولت و مردم در مراحل اولیه آن دانست.

1399/01/11
|
13:38
|

برنامه‌ی رادیویی تهران من برای انجام اطلاع‌رسانی درست به مخاطبانش در مورد ویروس كرونا و وضعیت آن در ایران و سایر كشورهای جهان با ایرانیان ساكن در كشورهای مختلف جهان گفتگو كرده و در مورد وضعیت قرنطینه‌های خانگی و نحوه‌ی فعالیت‌های دولت و مردم آن كشورها در مقابله با كرونا اطلاعاتی را به شهروندان ارایه می دهد.

در این راستا، گفتگو با یكی از مربیان تیم فوتسال اولمپیوس سری‌آ در رم ایتالیا، كه از ایرانیان ساكن در این كشور است در این برنامه‌ی رادیویی به صورت زنده انجام شد.

علی عابدی، مربی تیم فوتسال اولمپیوس در گفتگو با مجری رادیو تهران علت اصلی بالا بودن جان باختگان ویروس كرونا در كشور ایتالیا را جدی نگرفتن عواقب خطرناك این بیماری از سوی دولت و مردم در روزهای نخست شیوع این ویروس در شهرهای كشور ایتالیا و بالا بودن آمار جمعیت سالمند این كشور خواند.

وی گفت: در حال حاضر بیش از دو هفته است كه در قرنطینه‌ی كامل خانگی هستیم و فعالیت‌های ورزشی را در یك گروه مجازی دنبال می‌كنیم. معمولا هفته‌ای دو بار برای خرید اقلام مورد نیاز از خانه بیرون می‌رویم و افرادی كه بیرون از خانه هستند باید برگه‌ای برای تردد در خیابان‌ها از سوی پلیس داشه باشند تا با آنان برخورد قانونی نشود.

این ورزشكار ایرانی مقیم ایتالیا افزود: با وجودی كه مردم ایتالیا امروز بیشترین آمار را در تعداد جانباختگان ویروس كرونا در جهان دارند اما هنوز افرادی در خیابان‌ها دیده می‌شوند كه پیش‌پا افتاده‌ترین موارد پیشگیری را هم رعایت نمی‌كنند.

وی در مورد وجود ماسك و مواد ضدعفونی در شهرهای ایتالیا گفت: مردم این كشور با كمبود ماسك مواجهند اما مشكلی برای خرید مواد ضدعفونی وجود ندارد.

عابدی افزود: با توجه به رعایت بیشتر مردم و دولت ایتالیا، در روزهای اخیر آمار مبتلایان و جانباختگان در این كشور كاهش یافته و دولت از هم اكنون برای ورود به مرحله‌ی بعد كه همان ركود اقتصادی است برنامه‌ریزی می‌كند.

وی گفت: دولت ایتالیا برای افرادی كه به زودی به دلیل قرنطینه‌های خانگی و عدم فعالیت اقتصادی دچار مشكلات اقتصادی می‌شوند برنامه‌هایی را در نظر گرفته تا بتواند مبالغی را به این افراد پرداخت كند و از فقر ناشی از این مشكل در خانواده‌ها بكاهد.

گفتنی است؛ ایتالیا در حال حاضر با آمار بالای بیش از 10 هزار نفر جان باخته از كرونا صدرنشین كشورهای آسیب دیده از این ویروس در میان سایر كشور ها است.

مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران من